fbpx

Ajut antreprenorii să multiplice numărul de clienți în 30 zile sau mai repede.

( Fără să postezi zilnic pe rețelele sociale ) 

Ți-Ai Dori Să Ai Un Flux Stabil De Clienți… ?

... iar serviciile tale să fie poziționate mai scump și majoritatea proceselor de business să fie automatizate ca să poți avea mai mult timp liber?

Este adevărat că online poți ajunge la clienți din orice colț al lumii cu ajutorul rețelelor sociale și a instrumentelor de marketing.

Dar cum să obții un flux stabil de clienți fără să postezi zilnic pe rețelele sociale și să nu petreci majoritatea timpului pe internet căutând clienți noi?

Probabil ai auzit și tu cum experții în marketing ne spun că trebuie să publicăm conținut constant pe rețelele sociale, să avem un podcast, să ne facem și noi canal pe youtube …

Toate aceste lucruri sună bine dar în practică este dificil să produci conținut de orice tip și mai ales să fii consecvent în asta.

Cel mai frustrant este că platformele sociale nu-ți aparțin, succesul tău depinde de algoritmii platformei și în orice moment poți rămâne fără cont… pentru că nu depinde de tine.

Cum s-ar schimba afacerea ta dacă ai avea un sistem care să-ți aducă în fiecare lună un număr predictibil de clienți fără să fii activ pe rețelele sociale ?

Descoperă Cei 3 Piloni Care Te Ajuta Pornind De La Zero Să Obții Un Flux Stabil De Clienți:

Ofertă.

Ai nevoie de o ofertă de vânzare unică, atractivă și greu de refuzat.

Platformă.

Trebuie să ai un website adaptat să convertească vizitatorii în lead-uri și clienți.

Strategie.

Ai nevoie de un funnel care vinde pentru tine chiar și atunci când dormi.

Te Afli În Locul Potrivit Dacă Afacerea Sau Brandul Tău Are Nevoie De:

Site pentru personal branding

Sunt aici să te ajut să-ți faci un site unic și minimalist care va avea un singur scop: conversia vizitatorilor în lead-uri și clienți.

Lead generation

Te pot ajuta să-ți crești lista gratuit cu ajutorul blogului sau cu ajutorul reclamelor plătite dacă vrei rezultate imediat.

Pâlnie de vânzare

Împreună putem concepe și implementa de la zero un sistem care să te ajute să vinzi produsul sau serviciul tău pe pilot automat 24 / 7 iar tu să te bucuri din plin de flexibilitate și timp liber.

Mentorar și consultanță 1 la 1

Sunt aici să te ajut și să te ghidez personal de la idee până la rezultate indiferent de nivelul la care ești acum. Împreună ne vom focusa pe obiectivele tale, vom găsi soluția care ți se potrivește și vom aplica asta în afacerea ta.

Despre Alexandru

Ajut antreprenorii să-și multiplice numărul de clienți cu ajutorul pâlniilor de vânzare și instrumentelor de marketing direct.

Te afli în locul potrivit dacă ești prestator de servicii, coach, mentor, freelancer, nutriționist, antrenor personal, creator de cursuri online sau produse digitale și ai nevoie de soluții pentru atragerea clienților de pe internet.

Ghid Gratuit

Descoperă 10 Secrete Ale Unui Site Unic Pentru Afacere Și Brand Personal.

Acest ghid te ajută ca să concepi viitorul tău site care va transforma 3 -15 % din vizitatori în lead-uri și clienți.

(... fără să angajezi un freelancer sau agenție web scumpă)

După citirea ghidului vei ști exact ce trebuie să faci ca să ai un site eficient pentru afacerea ta.

  • Vei afla cum să concepi viitorul site ca să obții rezultatul dorit.
  • Vei ști ce platformă și ce instrumente ți se potrivesc pentru viitorul site.
  • Vei afla ce conține un site care atrage și convertește vizitatorii în clienți.