fbpx

Ajut Antreprenorii Să Obțină Un Flux Stabil De Clienți...

Cu ajutorul pâlniilor de vânzări și a instrumentelor de marketing direct (fără să postezi zilnic pe rețelele sociale).

Imaginează-ți la ce nivel ar fi afacerea ta și cum s-ar schimba viața ta ca antreprenor dacă ai avea un flux predictibil de clienți fără să postezi zilnic pe rețelele sociale ?

De La Inginerie La Marketing Online.

În martie 2018 m-am dus să mă văd cu un prieten freelancer care lucra dintr-un spațiu de coworking. El mă cunoștea ca inginer și nu știa despre celălalt hobby al meu: crearea site-urilor.

La un moment, mi-a zis că are un prieten care are nevoie urgent de un website pentru o companie de construcții iar el nu prea are timp de acel site.

Fără să stau mult pe gânduri, i-am propus să-i fac eu site-ul… La capitolul preț, nu știam ce să zic, și fără să stau mult pe gânduri i-am zis dă-mi  plătească 350$ și site-ul este gata în maxim 10 zile.

Pâna atunci creasem doar site-uri simple de tip landing page pentru a vinde produse de pe aliexpress, și nu mai făcusem site-uri la comandă...

Așa mi-am dat seama că pot să fac o afacere din asta și la scurt timp am început să creez site-uri pentru prieteni, cunoscuți și clienți din diferite domenii:


Am creat site-uri pentru evenimente, mobilă, fabrică de ferestre, ecommerce, brand personal, … în total, peste 30 site-uri create.

Inițial a fost ceva part-time iar mai apoi m-am gândit să construiesc din asta o afacere online care să-mi permită stilul de viață la care visam.

Hai să discutăm despre proiectul tău.

Există mai multe moduri cum te pot ajuta.


Pentru început, spune mai multe informații despre proiectul tău și revin cu un mesaj în cel mai scurt timp posibil.